· 

Ανακοίνωση συλλόγου μετασχολικής φροντίδας

Ανακοίνωση του Förderverein Aristoteles Schule in München-Σύλλογος μετασχολικής φροντίδας με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου σεμιναρίων του κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. στα ελληνικά σχολεία στο Μόναχο.

 

Ο κύκλος σεμιναρίων του κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε στο Μόναχο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης Cardinal Bessario- Εύξεινος Πόντος και τον Σύλλογο του ολοήμερου ελληνικού σχολείου Νυρεμβέργης για την εξαιρετική συνεργασία. Προσδοκούμε πολλές μελλοντικές κοινές δράσεις!

 

Ευχαριστούμε θερμά τους αξιωματικούς κυρίους Χαράλαμπο Καρρά, Κωνσταντίνο Μύθυμη, Γιάννη Καρυδάκο και Μιχαήλ Λώλη που με τον μοναδικό του τρόπο ο καθένας μετέφερε τις γνώσεις του στους μαθητές των ελληνικών σχολείων του Μονάχου.

 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν απορροφήσει κάθε χρήσιμη πληροφορία ώστε να βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα αν βρεθούν σε κίνδυνο.

Από καρδιάς είναι και οι ευχαριστίες μας προς τις διευθύνσεις και το διδακτικό προσωπικό όλων των σχολείων του Μονάχου, το ΔΣ των ΤΕΓ - Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου και την συντονίστρια του ελληνικού τμήματος του ευρωπαϊκού σχολείου, το Συμβούλιο γονέων Πρώτο Δημοτικό όπως επίσης και το συμβούλιο γονέων του 5ου Δημοτικού,  για την επιτυχή σύμπραξη και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των σεμιναρίων. 

Για την περιποίηση των παιδιών, εκπαιδευτικών και αξιωματικών στα σχολεία μας, οφείλουμε τα εύσημα στο Sweet Box, που ακούραστα κάθε μέρα ετοίμαζε τις λιχουδιές και τα νόστιμα εδέσματα! Ευχαριστούμε επίσης για την υπέροχη φιλοξενία τα εστιατόρια In Mamas Küche - griechische Spezialitäten, Taverna Armonia, Taverna Pantis και Das Neuhausen. Για την οικονομική υποστήριξη ευχαριστούμε τον Atlas Feinkosten, το Restaurant Panorama και το Cafe Velvet καθώς για τη διαμονή του κλιμακίου ευχαριστούμε τον Stelios Eleftheriadis και το Hotel Ibis. Ευχαριστούμε επίσης τον πατέρα Γεώργιο Σιώμο για την παραχώρηση του πολιτιστικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίων Πάντων. 

 

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δορυφόρος Μονάχου για την αέναη υποστήριξή του, οικονομική και μη.

 

Φιλοδοξία μας η επίσκεψη του κλιμακίου να γίνει ετήσιος θεσμός.

Ραντεβού του χρόνου!