ΚΑΛΕΣΜΑ φορέων από την Επιτροπή Καταστατικού

ΚΑΛΕΣΜΑ της Επιτροπής Καταστατικού της υπό ίδρυσης Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο

 

Η Επιτροπή Καταστατικού της υπό ίδρυσης Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο (*), υλοποιώντας τον προγραμματισμό της, καλεί όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων κ.ά., την Ε.Λ.Μ.Ε. Βαυαρίας, τους συλλόγους διδασκόντων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όλους τους φορείς της πόλης, το σύλλογο επιστημόνων και οποιοδήποτε άλλο φορέα, που ενδιαφέρεται για τη δημιουργία και λειτουργία μιας εξωστρεφούς, δραστήριας, συμμετοχικής και σύγχρονης Ελληνικής Κοινότητας στην περιοχή, σε ανοιχτή ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ το Σάββατο 13 Ιουλίου στο χώρο της IG-Feuerwache,Ganghoferstraße 41,80339 München στις 16:00μ.μ.

 

Η Επιτροπή θα ενημερώσει σ' αυτή για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία της και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με σκοπό τον κοινό βηματισμό στην ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας.

Μόναχο, 26.06.2024

 

Η Επιτροπή Καταστατικού

 

(*) Η Επιτροπή αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών ελληνικής καταγωγής, διαφορετικών ηλικιών και εκπαιδευτικών επιπέδων.

 

Όλοι μας προσφερθήκαμε εθελοντικά μετά την τελευταία επίσημη, ανοιχτή συνάντηση της 21.01.2024, για να βοηθήσουμε στη δημιουργία του καταστατικού για την ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας του Μονάχου. Η Επιτροπή είναι πάντα ανοιχτή σε νέους εθελοντές, που θα ήθελαν να βοηθήσουν στην περαιτέρω επεξεργασία του. Επιπλέον, οι συνεδριάσεις μας είναι ανοικτές στο κοινό και ο καθένας μπορεί να τις παρακολουθεί ως παρατηρητής. Το μόνο που απαιτείται είναι η προηγούμενη δήλωση στην Επιτροπή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elkmuc@gmail.com

 

Τελευταίο δελτίο τύπου Επιτροπής