21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων

Με επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι εργασίες του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Λυκείου των Ελληνίδων, το οποίο έλαβε χώρα από τις 26.09.-29.09.24 στην όμορφη και ιστορική πόλη της Καβάλας με θέμα:

 

«Γυναίκα και Λύκειον των Ελληνίδων: αναστοχασμός, επαναπροσδιορισμός και νέες προκλήσεις. Η Γυναίκα ως μήτρα παράδοσης, κοινωνικών αλλαγών και αλληλεγγύης στον 21ο αιώνα».

 

Ο σημαντικός αυτός συνεδριακός θεσμός, πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια, από διαφορετικό κάθε φορά Λύκειο των Ελληνίδων στην Ελλάδα και συμμετέχουν αντιπροσωπείες τόσο από τα ΛτΕ της Ελλάδας όσο και από τα ΛτΕ του εξωτερικού. 

 

Το Λύκειο των Ελληνίδων-Γραφείο Μονάχου έλαβε μέρος με επταμελή αντιπροσωπεία στις εργασίες του συνεδρίου.

 

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε την πρόεδρο του ΛτΕ Καβάλας κα Μαρίνα Φιλιππίδου, τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και τις εθελόντριες για την άριστη διοργάνωση και την υπέροχη φιλοξενία. 

 

Θερμά συγχαρητήρια στη νεοεκλεγείσα πρόεδρο του Κεντρικού Λυκείου των Αθηνών κα Μαρία Παπαμάρκου, η οποία πέρα από τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, διακρίνεται για την εγκαρδιότητα της προς όλα τα μέλη της μεγάλης Λυκειακής Οικογένειας.

 

Το 22 Πανελλήνιο Συνέδριο του ΛτΕ θα γίνει μετά από ομόφωνη απόφαση κατά τη συνεδρία των προέδρων, το 2026 στην εξίσου όμορφη και ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. 

Ευχόμαστε από καρδιάς στο ΛτΕ Ιωαννίνων, από τα παλαιότερα Λύκεια, ιδρυθέν το έτος 1921, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη διοργάνωση.